/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Komen graag bij u op bezoek
Homepage van Sint en Piet » Bedrijfsbezoek

Bedrijfsbezoek


Als Sint en Piet op bezoek gaan bij een grote groep, maken we ons “programma” naar aanleiding van de samenstelling.
U kunt zich voorstellen dat er bij kinderen van 0-3 jaar andere aandacht is dan bij kinderen van 4-7 jaar. Ook de hoeveelheid Pieten passen we per bezoek aan.
Wij houden er van om een inter-actief bezoek te brengen wat bijzonder moet zijn voor iedereen.
Zoeken altijd contact met de aanwezigen, zijn niet gericht op liedjes zingen maar op een gezellig “onvergetelijk” bezoek.
Ervaring heeft ons geleerd een bezoek niet te lang te laten duren maar de tijd dat we er zijn optimaal te benutten. Wij bespreken vooraf graag met u door wat wij daar precies mee bedoelen en wat u van ons kunt verwachten.
De vergoeding die wij vragen is afhankelijk van de hoeveelheid aanwezigen en de reisafstand.

Ook nu de pieten landelijk ter discussie staan, zullen we toch zwart zijn. Wij gaan al jaren met de tijd mee en doen niet aan bangmakerij of ouderwets knecht zijn.


Interesse gewekt of zijn er vragen? Zie het menu contact