/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Komen graag bij u op bezoek

Huisbezoek

Als Sint en Piet bij jullie op bezoek komen, komen we aangereden in onze pakjes auto 131. Piet vindt dit de mooiste auto van het sinterklaasautopark. Sint is er niet altijd even blij mee. Zijn mijter moet af en zijn staf steekt uit het raam omdat het anders niet past. Piet leert al vele jaren nieuwe trucjes op de pietenschool, maar door de spanning en enthousiasme gaat het vaak anders dan gedacht... Gelukkig heeft Sint altijd de wijsheid en rust waardoor we ook bij jullie een gezellig halfuurtje kunnen beleven. Voordat we op bezoek komen willen we ons graag goed voorbereiden. Voor ons is het belangrijk van te voren te weten wie we voor ons hebben, daarom sturen we per mail een Word-documentje met wat vragen. De informatie verwerken we discreet in het "programma" zodat het altijd weer een bijzonder en wat ons betreft onvergetelijk bezoek (b)lijkt. Sinterklaas vindt het erg leuk (Piet ook natuurlijk) om met de kinderen en volwassenen in contact te komen. Voor dit feestelijke geheel vragen wij € 50,- per half uur, dat is inclusief email verkeer en/of telefoongesprek en strooigoed. 

Wij hopen dat we naar jullie toe mogen komen, en horen dit graag zo spoedig mogelijk vanwege het grote boek dat al snel vol raakt!

Mochten er vragen zijn of wilt u ons boeken? Zie het menu contact

Word
Sinterklaasbezoek.doc
Word [3.5 MB]
Download (105 downloads)